...

KONTAKT

Facebook

Cesta mestom

Instagram

cesta_mestom

Email

info@cestamestom.sk

Telefónne číslo

+421 948 688 306

Kontaktný formulár

V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť 🙂 

často kladené otázky

Musím mať hru vytlačenú?

Odporúčame si hru vytlačiť, ale nie je to nutné. Hru dostanete v dvoch formátoch, jedna verzia je určená na tlač a jedna na čítanie zadaní z mobilu. Na zadnú stranu však treba písať, môžete si túto stranu prepísať na papier, alebo si spraviť screenshot a vyškrtávať cez vhodnú mobilnú aplikáciu.

Potrebujem k hraniu mobil / internet / navigáciu?

Mobil potrebujete jedine v prípade, ak sa rohodnete z neho čítať zadania. Pokiaľ si hru vytlačíte, mobil nepotrebujete.

Mapa/google vám niekedy vedia pomôcť, ale dá sa hrať úplne bez nich. Počas celej hry vás vedie smer v hre, ak je napísaný názov ulice, je vždy vyznačená.

Prístup na internet sa Vám zíde jedine v prípade, ak budete potrebovať nápovedu. 🙂

Musím počas hry niekam vstúpiť?

Nie. Počas celej hry sa nachádzate vonku, nie je potrebné vstúpiť do žiadnej budovy.

Kedy sa môžem hrať?

Kedy len chcete. 🙂 Je len na Vás, kedy sa vyberiete hrať. Neodporúčame však hrať pri silnom snežení a daždi, nakoľko môže byť náročnejšie nájsť niektoré stopy.

Čo ak neviem vyriešiť nejakú stopu?

V každej hre je v úvode uvedený link na stránku s nápovedami. Otvorte si ju a rozkliknite číslo stopy, s ktorou potrebujete pomôcť.

Je hra vhodná pre ľudí v každom veku?

Áno. Najmenšie deti môžete zobrať do nosiča alebo kočíka. Či je hra celá bezbarierová, je vždy napísané v popise hry. Staršie deti (okolo 6+) sa už vedia aktívne zapájať pri riešení. Zabavia sa rozhodne aj teenegeri a dospelí, keďže hry obsahujú hádanky rôznych náročností.

Je hra vhodná pre deti?

Neodporúčame pustiť hrať deti úplne samé, nakoľko sa chodí po meste a niektorým stopám nemusia rozumieť. Avšak s pomocou dospelého je hranie pre deti obrovský zážitok! Už od veku približne 6 rokov sa vedia aktívne zapájať do hrania. 

Je hra vhodná ako teambulding?

Hra je najvhodnejšia pre menšie tímy, ideálne do 5 ľudí (s deťmi). Pokiaľ chcete túto aktivitu zvoliť ako teambulding, bude to skôr príjemná prechádzka s hádankami, kde si občas síce potrápia hlavy všetci, ale obvykle riešenie nájdu aj 1-2 ľudia. 🙂 

Musím poznať mesto v ktorom idem hrať?

Vôbec nie. 🙂 Či mesto dokonale poznáte alebo ste tam prvýkrát, hranie si užijete rovnako.

Ako veľa ľudí môže byť v tíme?

Neobmedzene. Hru prejde aj jeden človek sám. Ak je v tíme príliš veľa ľudí, nemusí sa každý zapojiť a hru si neužije naplno. Preto ideálne odporúčame 2-5 členné tímy.

Môžem hrou obdarovať niekoho iného?

Samozrejme! Darčekové poukážky sa už chystajú, dovtedy môžete hru kúpiť cez svoje konto a darovať ju už rovno vytlačenú. Prípadne nám napíšte a pripravíme pre Vás špeciálnu poukážku. 🙂

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.